Korisliigassa pelattiin keskiviikkona neljä ottelua. Kataja vei kärkikohtaamisen nimiinsä ja Vilpas taas häntäpään kahinan.

Kataja otti Bisonsista 95-83-voiton ja ratkaisi ottelun toisella neljänneksellä, kun se lähti tauolle 10 pisteen johtoasemassa. Bisons pääsi kolmannella neljänneksellä kantaan, muttei missään vaiheessa rinnalle. Katajan Robert Arnold oli jälleen lyömättömässä iskussa, kun hän latoi 36 pistettä. Teemu Rannikko säesti 16 pisteellä ja yhdeksällä syötöllä. Ken Horton ja Marius van Andringa ylsivät 11 pisteeseen. Bisonsin tehokkaimmat olivat 21 pistettä pussittaneet Travis Nelson ja Anthony Hilliard. Aaron Johnson tilastoi 15 pistettä ja Antto Nikkarinen 13.

Vilpas otti tärkeän voiton kukistaessaan kotikentällään Kobrat 92-75. Ensimmäinen puoliaika oli vielä tasainen, mutta toisella Vilpas karkasi ja ratkaisi ottelun lopulta päätösneljänneksellä vieden sen nimiinsä 30-20. Darren Duncan oli Vilppaan ahnain pistemies 26 pisteellä ja Killian Larson debytoi vahvasti 21 pisteen ja 12 levypalon voimin. William Walker heitti 16 ja Sami Ikävalko 10 pistettä. Kobrilta Jussi Turja ja Paul Carter nakuttivat 18 pistettä mieheen, Juho Nenonen heitti 12 ja Tuomas Viertola 10.

Kouvot ei antanut Seagullsin yllättää itseään kotikentällään, vaan otti selvän 85-66 voiton. Kouvot karkasi jo tauolla 16 pisteen karkumatkalle eikä Seagulls päässyt enää peliin mukaan. Kouvojen Jason Conley oli hurjalla päällä heittäen 25 pistettä ja napaten 16 levypalloa. Andre Williamson tilastoi 18 pistettä, Ville Kaunisto 14 ja Tuomas Hirvonen 11. Seagullsin tehot lepäsivät Melsahn Basaben harteilla 22 pisteen ja 13 levypallon saldolla. Jouko Järvinen heitti lisäksi 10 pistettä.

Namika Lahden puolustus puri Hongan tehottomaksi, kun se haki Espoosta 62-53-voiton. Alku näytti Namikan kannalta huonolta, kun Honka vei avausneljänneksen 12-8. Toisella lahtelaiset nousivat kuitenkin rinnalle ja ohi ratkaisten ottelun lopulta päätösneljänneksellä edukseen. Lahtelaisten Ilkka Vuori kunnostautui 14 pisteellä, Kevin Tiggs heitti 13 ja David Gonzalvez 12. Hongan ykköstykki oli 16 pistettä heittänyt Okko Järvi. Tero Laitinen merkkautti 14 pistettä.