Kouvot nappasi keskiviikon Korisliigakierroksella kauden kymmenennen kotivoittonsa, kun se kukisti Mansikka-aholla käydyssä ottelussa vierailija Seagullsin selvin pistein 85-66 (45-28). Jälleen hyvin mukana elänyt ja kannustanut kotiyleisö näki paikoitellen iloisesti hyökänneen ja mukavasti palloa liikuttaneen kotijoukkueen jonka riveissä pelaa kaksi Korisliigan kuukauden pelaajaksi valittua konkaria. Ennen Seagulls ottelun alkua Koripalloliiton kilpailutoiminnan johtaja Tom Westerholm ojensi Korisliigan tammikuun pelaajataulun joukkueensa kapteenin Ville Kauniston käsiin. Kouvojen Jason Conley valittiin aiemmin Korisliigan marraskuun pelaajaksi.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen ei ollut selvästä voitosta huolimatta täysin tyytyväinen suojattiensa illan esitykseen.

– Saimme näennäisesti hyvän alun, mutta meidän neljä ensimmäistä puolustuspossessonia olivat huonoja. Seagullsilla menivät heitot ohi, mutta ensimmäisen jakson tulos 18-18 olisi ollut ihan oikeutettu ja näin peli olisi ollut ihan erilainen.

– Meillä meni 10 layuppia, 10 “rankkarikolkkia” ja 11 vapaaheittoa ohi, joten en voi olla tyytyväinen. Tämä peli ei ollut mukava peli valmennuksen kannalta, koska jouduin muistuttamaan ja huomauttamaan eri asioista pelaajia pelin aikana. Seagullsilla oli täydet mahdollisuudet tulla kolmannen jakson lopussa 6-8 pinnan päähän. Olen tyytyväinen neljännen jakson alkuun, koska pystyimme pelaamaan 3-4 possessonia niin kuin halusimme ja saimme pienen runin. Pelasimme hirveän yksinkertaista korista emmekä päässeet käyttämään meidän kaikkia eri optioita tässä pelissä, Lehtonen mietiskeli Kouvojen sivujen mukaan.