Korisliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. Karhu murjoi Kouvot tylyin numeroin kärkiottelussa ja Kataja puristi voiton Namika Lahdesta.

Karhu ja Kouvot kohtasivat Korisliigan kärkikamppailussa ja Karhu oli ottelussa tyly isäntä vieden sen nimiinsä murskaavasti 104-61. Karhu oli niskan päällä avauspuoliskolla, kun se johti tauolle mentäessä yhdeksällä pisteellä, mutta lopullisesti ottelu ratkesi kolmannella neljänneksellä, kun Karhu vei sen murskaavasti 32-13.

Karhulta peräti kolme pelaajaa ylitti 20 pisteen rajan. Greg Mangano upotti 28 pistettä ja otti 15 levypalloa, Bojan Sarcevic heitti 23 ja Jermont Horton 22 pistettä. Lisäksi Juho Lehtoranta merkkautti 13 pistettä ja Markus Molenius 10. Kouvoilta Andre Williamson onnistui viime kauden seuraansa vastaan pisteen 12 edestä. Ville Kaunisto tilastoi 11 pinnaa.

Toisessa ottelussa Namika Lahti ja Kataja kävivät tiukan taistelun pisteistä, mutta Joensuulaiset lähtivät lopulta kotimatkalle 84-78-voitto mukanaan. Namika johti vielä tauolla kahdella pisteellä ja kolmaskin mentiin vielä tasatahtia. Ottelu ratkesi vasta viime hetkillä, kun viimeiselle minuutille lähdettiin Katajan pisteen johdossa. Ottelu ratkesi lopulta 13 sekuntia ennen loppua, kun Katajan Robert Arnold heitti kolmosen sisään kasvattaen eron neljään eikä Namika kyennyt kuromaan sitä enää kiinni. Voittajajoukkueesta Tom Knight tilastoi komeat 21/11, Arnold heitti 20 pistettä, Petri Virtasella oli vahva iltapuhde 16 pisteellä ja Ken Horton nakutti 11. Teemu Rannikko jakeli ottelussa peräti 13 korisyöttöä. Lahtelaisten tehomiehenä hääri Ryan Wright 25 pisteellä, David Gonzalvez upotti 16, Kevin Tiggs 13 ja Vesa Mäkäläinen tilastoi 13/11.