Karhulla ei ollut helpoimmat mahdolliset lähtökohdat lauantain Korisliigan huippupeliin. Vierailija Kouvot tuli peliin hurjassa voittoputkessa ja Karhulta puuttui kaksi avausviisikon pelaajaa.

Antti Kanervon ja Devonne Gilesin puuttuminen ei kuitenkaan näkynyt missään, sillä muut Karhun pelaajat nostivat tasoaan ja pitivät Kouvoja pilkkanaan numeroin 104–61 (45–36).

– Emme miettineet ketä meiltä on pois kokoonpanosta, vaan halusimme ainoastaan voittaa. Kuten tänään, joidenkin puuttuessa on muiden nostettava tasoaan ja astuttava esiin. Hieno voitto meiltä, Karhun kapteeni ja parhaana palkittu Bojan Sarcevic mietti Karhun sivujen mukaan.

Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen myönsi, että poissaolot mietityttivät häntä aluksi, mutta iloitsi joukkueensa onnistujista.

– Kun Antin poissaolo aamulla selvisi, niin se oli iso isku meille. Minulle tuli heti isoja kysymyksiä mieleen. Mikä on meidän avausviisikko? Miten käy meidän hyökkäykselle. Tiesin, että puolustukseen meillä riittää jalkoja, vaikka Antti ja Devonne oli poissa. Kiva nähdä, että vaikka kaksi avauksen ukkoa on pois, niin muut nostavat tasoaan ja toteuttavat niitä juttuja, joista on sovittu.

Niko (Malinen) oli tänään hyvä, Bojanin peli on parhaimmillaan häikäisevää ja juuri tuon näköistä ja Greg (Mangano) täytti oman ruutunsa mainiosti. Nyt meillä on 11 päivää aikaa treenata ja ajaa uutta pelaajaa sisään meidän kuvioihin. Pelaajat saavat ensi viikonloppuna ensimmäisen vapaan viikonvaihteen puoleentoista kuukauteen, Toiviainen lupasi.