Sunnuntaina pelattiin kolme Korisliigan ottelua joissa kahdessa nähtiin kunnon trilleri. Voittoihin ylsivät KTP, Bisons sekä Kobrat.

Espoossa nähtiin huima jännitysnäytelmä, kun Honka ja KTP ottelivat pisteistä. Voiton vei lopulta jatkoajalla nimiinsä KTP 96-87. Ottelu oli hyvin kaksijakoinen. KTP näytti ratkaisevan ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla, kun se johti tauaolle mentäessä ottelua jo 20 pisteellä. Honka kiri eron kuitenkin kiinni toisella puoliskolla ja oli lähellä voittoa.

Honka johti vielä puoli minuuttia ennen loppua neljällä pisteellä ja sai mahdollisuuden ratkaista ottelu, kun Villematti Kopio pääsi vapaaheittoviivalle, mutta Kopion molemmat heitot menivät ohi. Heti seuraavassa hyökkäyksessä Joonas Lehtoranta onnistui neljän pisteen pelissä, kun Kopio rikkoi häntä ja heitto upposi sisään ja Lehtoranta pussitti myös vapaaheiton tuoden KTP:n tasoihin. Okko Järvi sai vielä mahdollisuuden ratkaista ottelu viimeisellä sekunnilla mutta hänen yrityksensä meni ohi ja ottelussa päädyttiin jatkoajalle.

Jatkoajalla KTP:n Brandon Jefferson nousi ratkaisijan rooliin heittämällä kaksi kolmosta sisään nopeassa tahdissa ja KTP eteni voittoon.

KTP:n ykköstykki oli Kenneth Simms, joka pussitti 27 pistettä. LaMonte Ulmer pussitti 21 pinnaa joista peräti 15 vapariviivalta. Timo Heinonen upotti 17, Jefferson 14 ja Lehtoranta 13. Ulmer (13), Heinonen (11) ja Simms (10) merkkauttivat itselleen myös tupla-tuplan.

Emmanuel Ubilla oli Hongan paras 17 pinnalla, Ike Udanoh sekä Anton Odabasi keräsivät 16 pistettä ja Greg Logins debyytissään 15.

Bisons haki pisteet Tampereelta nappaamalla 91-84-voiton. Pyrintö vei ensimmäisen neljänneksen nimiinsä ja Bisons kaksi seuraavaa. Ottelun ratkaisu nähtiin minuutti ennen loppua, kun Antto Nikkarinen upotti kolmosen sisään kasvattaen eron viiteen pisteeseen eikä Pyrintö päässyt enää kantaan.

Bisons onnistui laajalla rintamalla. Roope Ahonen heitti 19 pistettä ollen loimaalaisten tehokkain. Anthony Hilliard kokosi 17/10/6, Matti Nuutinen sekä Ian Hummer 14 ja Tuukka Kotti 13/16. Pyrinnön ykkönen oli Damon Williams 25/11 tehoilla. Will Harris keräsi 18, Bryan Hopkins 14 ja Antero Lehto 12 pistettä.

Kouvojen Pohjanmaan kiertue jatkui tappiollisena, kun se hävisi sunnuntaina Lapualla Kobrille 78-82. Kobrat oli koko ottelun niskan päällä, mutta repi ratkaisevan eron toisella ja kolmannella neljänneksellä. Eikä Kouvot saanut kunnon kirivaihdetta päälle päätösneljänneksellä ja näin Kobrat otti tärkeän voiton.

Paul Carter oli Kobrille totutun vahva, kun hän pussitti 24 pistettä ja otti 11 levypalloa. Panu Peltokangas oli kotijoukkueen positiivinen yllättäjä 22 pisteellä. Austin Rowland sukitti 16 pistettä ja jakeli peräti 12 korisyöttöä. Juho Nenonen ylsi 12 ja Tuomas Viertola 10 pisteeseen. Kouvojen paras oli 18 pistettä tehnyt Jason Conley. Ilari Seppälä heitti 15 pinnaa, Andre Williams saalisti 14/13 tehot ja Matt Gibson nakutti 10 pistettä.