Sunnuntaina Tapiolan Hongan Tero Laitinen rikkoi 300 runkosarjaottelun rajan ottelussa KTP Basketia vastaan. Loimaa Bisonsin Ville Mäkäläinen ylitti Pyrintöä vastaan 3000. runkosarjapisteen rajan.

Laitinen aloitti pääsarjan ToPon riveissä Aura-Basketia vastaan lokakuussa 2005. Hän on heittänyt urallaan yhteensä 856 pistettä ja kauhonut 662 levypalloa. Yhden ottelun henkilökohtaiset ennätykset ovat 19 pistettä ja 13 levypalloa.

Tilille on kertynyt kaksi SM-hopeaa, toinen ToPossa ja toinen Kouvoissa. Laitinen on pelannut 83 nuorten maaottelua, joista pistesaldo on 476.

Ville Mäkäläinen ylitti Pyynikin pelissä Pyrintöä vastaan 3000 runkosarjapisteen rajan. Villellä on nyt koossa 3004 pistettä (keskiarvo 7,7) kun takana on 388 runkosarjaottelua. Yhden ottelun piste-ennätys on 32.

Mäkäläisellä on kaksi Suomen mestaruutta (Lahti + Loimaa) kuten myös kaksi SM-hopeaa. Hän on pelannut myös yhden kauden brittien pääsarjassa. Miesten maaotteluja on kertynyt 10 ja nuorten maaotteluja 42.