Biisonien kotiottelut taukoavat hetkiseksi ja joukkue keskittyy hakemaan voittoja vieraskentiltä. Joukkue pakkaa kapsäkkinsä ja suuntasi keskiviikkona kohti aurinkoista Astanaa. Itse ottelu pelataan perjantaina.

Bisonsille jäi hyvä maku edellisestä Astana-pelistä. Loimaalaiset voittivat tammikuussa pelatun edellisen kohtaamisen yhdeksällä pisteellä. Astana tarpoo tällä hetkellä viiden pelin tappioputkessa. Se on onnistunut voittamaan kuusi ottelua tällä kaudella ja sijoittuu sarjassa 11. sijalle. Voittoja on siis vain yksi enemmän kuin Bisonsilla, joten kyseessä on erittäin tärkeä ottelu sarjasijoitusten kannalta.

Astanan pelaajistossa ei ole tapahtunut muutoksia sitten viimeisen kohtaamisen, mutta valmennuspuolella kylläkin. Joukkueen päävalmentaja Alexandar Trifunovic sai tehdä tilaa uudelle päävalmentajalle, liettualaiselle Ramunas Butautasille. Toistaiseksi helmikuun alussa palkattu uusi päävalmentaja ei ole onnistunut kääntämään kazakstanilaisten kurssia.

Astanan takakentällä peliä johtaa edelleen amerikkalaissyntyinen Jerry Johnson. Hän johtaa joukkueensa pistepörssiä (15,7) ja on jakanut eniten koriin johtaneita syöttäjä (8,4).

Astanan ansioitunein levypallomies on yhdysvaltalaislaituri Patrick Calathes (206 cm/ 104 cm). Hän on kaapinut 8,4 levyä per ottelu. Biisonien puolustus onnistui hyvin edellisessä kohtaamisessa pimentämään Astanan isot miehet, sillä Calathes jäi vain kolmeen levypalloon ja toinenkin korinalusjyrä Rasid Mahalbasic neljään.

Astanan ja Bisonsin välinen ottelu pelataan SK Velotrack areenalla perjantaina 13.2.2015. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 16:00.