Korisliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua ja voittoihin ylsivät KTP ja Kouvot.

Kouvot murskasi kotonaan Vilppaan 105-73. Kotijoukkue otti niskalenkin heti alusta saakka viemällä avausneljänneksen 24-14 eikä päästänyt Vilpasta mukaan missään vaiheessa. Kouvot onnistui laajalla rintamalla, sillä peräti seitsemän peluria pääsi kaksinumeroisiin lukuihin. Ilari Seppälä oli hurjassa vireessä 24 pisteellä ja hän heitti kolmoset 6/7. Ville Kaunisto sai kasaan 18, Andre Williamson 16, Alexander Madsen 11 ja Jason Conley, Tuomas Hirvonen ja Matt Gibson tilastoivat 10 pinnaa. Vilppaan tehokkain oli 16 pistettä nostellut Killian Larson, Sami Ikävalko heitti 15, Darren Duncan 14 ja William Walker 13.

Kataja joutui lähtemään KTP:tä vastaan ilman Teemu Rannikkoa ja Robert Arnoldia, mutta pisti siitä huolimatta tiukasti kampoihin. KTP kuittasi kuitenkin 74-65-voiton. Joukkueet etenivät tasatahtia aina viimeiselle neljännekselle saakka, kunnes KTP veti pienen nykäisyn ja se riitti johdattamaan joukkueen voittoon.

Brandon Jefferson heitti kotkalaisille 21 pistettä ja nappasi 12 levypalloa. Timo Heinonen saalisti 13 pistettä, Miki Kuusisto ja Kenneth Simms 12 ja LaMonte Ulmer 10. Katajalta vastuuta kantoi Tom Knight 20 pisteellä ja Ken Horton heitti 19. Petri Virtanen onnistui tilastoimaan 13 pinnaa.