Ennen D-liigan All-Star-taukoa Erik Muprhyn Austin Spurs kohtasi jo kolmattaisessa peräkkäisessä ottelussaan Grand Rapids Driven ja voitti tämänkin ottelun lukemin 107-97. Joonas Cavénin Delaware 87ers kohtasi kotonaan Cavénin ex-seura Reno Bighornsin (145-138).

Kuudennen perättäisen voittonsa napannut Spurs jatkoi vakuuttavia otteitaan jälleen Grand Rapidsin kustannuksella ja marssi voittoon vahvan toisen puoliajan turvin. Voittajien tehokkaimpiin lukeutui laituri Kyle Anderson (26/6).

Murphy jatkoi positiivisia otteitaan heittämällä 20 minuutissa 11 pistettä ja keräämällä neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.

Delaware kuritti Renoa hyökkäysvoittoisessa ottelussa, noustuaan takaa-ajoasemasta voittoon DJ Seeleyn (28/3) sekä 27 pistettä mieheen heittäneiden Sean Kilpatrickin (27/5/7) ja Victor Ruddin (27/12) johdolla.

Cavén urakoi kentällä 16 minuuttia upottaen kahdeksan pistettä, jonka lisäksi käsiin tarttui yksi levypallo.