Petteri Koposen BC Himki piti tiukasti kiinni VTB-liigan ykkössijastaan maanantain vierasottelussaan liigakolmonen Nizhni Novgorodia vastaan. Nizhni Novgorod piti voiton avaimia käsissään vielä varsinaisen peliajan lopulla, mutta Himki tasoitti ottelun väkisin ja vei jatkoaikavoiton pistein 94-86 (43-36, 79–79).

Nizhni Novgorod lietsoi hurmosta kotiyleisössään vain 40 sekuntia ennen loppua, kun Trey Thompkins nosti kakkosellaan kotijoukkueen kahden pisteen johtoon numeroihin 79–77. Toisessa päässä Himkin Tyrese Rice kuitenkin tasoitti pelin vapaaheittoviivalta, jonka jälkeen Tyler Honeycutt riisti pallon, eikä Nizhni Novgorod saanut enää voittoheittoyritystä ilmaan.

Petteri Koponen sai kunnian aloittaa Himkin ratkaisevan irtioton tilanteessa 81–81 viemällä vieraat kahden pisteen johtoon. Honeycuttin donkin ja kahden vapaaheiton jälkeen Himkin johto oli kasvanut jo ratkaisevasti kuuteen pisteeseen, eikä Nizhni Novgorod päässyt kolmea pistettä lähemmäs.

Koponen oli jälleen Himkin tuotteliaimmasta päästä. Koponen pelasi 28 minuuttia, säkitti 12 pistettä, jakoi neljä syöttöä, riisti pallon kolme kertaa ja taituroi vielä päälle yhden levypallon ja yhden blokin. Joukkueen ehdoton hahmo oli Tyrese Rice (25/2/7 syöttöä).

Himki jatkaa VTB-liigan kärjessä 17 voitollaan 19 ottelusta perässään Moskovan TsSKA ja Nizhni Novgorod.