Karhu saa keskiviikkona vieraita tulevasta metropolikaupungista, kun Honka saapuu lakeuksille.

Karhulla (18 voittoa/7 tappiota) on alla pitkä 11 päivän huili. Edellisessä ottelussa se murskasi kotiluolassa Kouvot pistein 104–61 ja pitää hallussa Korisliigan kakkospaikkaa.. Espoolaisten alkuvuosi 2015 on ollut hankala. Hongalla (6/21) on alla kuuden ottelun tappioputki, ja se on vajonnut sarjan jumbopaikalle. Eroa edellä menevään Kobriin on kuitenkin vain kaksi pistettä eli yksi voitto.

Keskiviikon avainaseet kotivoitolle löytyvät jälleen tutuista elementeistä. Levypallopeli, menetykset kuriin ja onnistunut kaukoheittopeli, jolla saadaan tilaa Karhun isoille korialusjyrille. Karhun kokoonpano ei vielä ole selvillä. Devonne Giles ja Antti Kanervo ovat kuntouttaneet ottelutauolla paikkojaan, ja heidän pelaaminen selviää keskiviikkona aamutreenien jälkeen. Jos Giles ei pysty pelaamaan, voidaan parketilla nähdä Karhun uusin tulokas Ravern Johnson, jota joukkue on ajanut sisään kuvioihin tauon aikana.

– Pienen tauon jälkeen palaamme taas tositoimiin. Pelasimme edellisessä pelissä Kouvoja vastaan kenties kauden ehjimmän 40 minuuttisen. Sen jälkeen olemme taas harjoitelleet ja samalla ajaneet sisään pelitapaamme uusinta pelaajaamme Ravern Johnsonia. Hän on sopeutunut hienosti porukkaan ja oppinut niin hyökkäys- kuin puolustuspäänkin asioita. Tarkoituksena on saada hänet rauhassa sisään meidän pelitapaan ja sitä kautta vahvistamaan joukkuetta.

– Honka on kärsinyt pari kirvelevää tappiota viime peleissä. Meillä on varmasti vastassa hurjasti taisteleva joukkue, joka janoaa voittoa meidän kotiluolasta. Meidän pitää saada Hongan pallonliike mahdollisimman vaikeaksi hyökkäyspäässä ja oma hyökkäys rullaamaan monipuolisesti koko kentällä. Greg Loginsin tulon myötä Honka pystyy levittämään kenttää entistä paremmin ja näin myös Ike Udanoh saa hiukan lisää tilaa korin alle. Nämä edellä mainitut asiat ja Ubillan pelinteko, sekä (Villematti) Kopio-(Okko) Järvi -akselin heittovoima, siinä meille haastetta keskiviikkoillan ratoksi. Kanervon ja Gilesin pelikunto ratkeaa keskiviikon treenien jälkeen, kun olemme nähneet miten paikat ovat kestäneet muutaman tiukemman treenin. Uusimpina riesana joukkueella on ollut flunssa-aalto, joten muutaman pelaajan toipuminen keskiviikolle on hieman epävarmaa, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen käy ottelun ennakkoasetelmia läpi Karhun sivuilla.