Clippers-tähden paluuaikataulu vielä auki

© Kuva: Getty Images

Clippersin tähtipelaaja Blake Griffinin paluu parketeille lähestyy, mutta vielä on liian aikaista sanoa, koska mies on pelikuntoinen CBSSports.comin mukaan. Miehen oikean käden kyynärpäähän tehtiin pienoinen operaatio tulehduksen vuoksi 9. helmikuuta. Alkuperäisen arvion mukaan toipuminen veisi aikaa kolme viikkoa sen jälkeen.

Miehen kädessä olevat tikit estävät kuitenkin hikiliikunnan ensi tiistaihin asti, jolloin tikit poistetaan. Pelikuntoon pääseminen ottaa vielä oman aikansa ennen kuin yli 22 pisteen pistekeskiarvolla tällä kaudella pelannut Griffin voi palata tositoimiin.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.