Milwaukee Bucksin Larry Sandersin NBA-ura näyttää ainakin näillä näkyvin olevan katkolla, kun seura osti hänen sopimuksensa ulos cbssports.comin mukaan. Miehen sopimus olisi kestänyt vielä seuraavat kolme kautta, mutta kohusta toiseen matkanneen pelaajan oli aika saada psyykeensä kuntoon ja irtautua koripallosta.

26-vuotias Sanders sai 40 miljoonan jättisopimuksestaan vain vaivaiset 13 miljoonaa. Sentterin viime kausi meni valtaosin parketeilta sivussa muun muassa baaritappelussa tulleen peukalovamman ja huumeidenkäytöstä tulleen pelikiellon vuoksi.

Sanders ei välttämättä ole kuuminta kamaa muiden seurojen silmissä tällä hetkellä, mutta 27 miljoonasta luopuminen kielii siitä, että mies haluaa tosissaan laittaa siviilielämänsä kuntoon.
Useasti ”pössyttelystä” kiinni jäänyt 211-senttinen peluri kertoi vielä marraskuussa haastattelussa yrittävänsä tulla paremmaksi ihmiseksi joka päivä.

– Täydellisyys ei ole mahdollista, mutta paremmaksi voi tulla joka päivä, niin kauan kuin on elossa. Tämä on yksi suurin elämänohjeistani. Yritän vain parantua joka päivä, Sanders sanoi vielä marraskuussa.

Sanders kuului NBA:ssa blokkaajaeliittiin ja aika näyttää saako hän psyykeensä kuntoon, ja vieläkö hän haluaa palata parrasvaloihin.