Korisliigassa ja VTB-liigassa pelaava Bisons on solminut 35-vuotiaan Pierre Jallow’n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. Gambialaissyntyinen, vastikään Suomen kansalaisuuden saanut Jallow siirtyy Loimaalle Järvenpäästä.

203-senttinen Jallow on edustanut järvenpääläistä divarijoukkuetta JKS Basketia vuodesta 2012. Kuluvalla kaudella hän on dominoinut divaritilastoja. Jallow on kauden tilastoykkönen 25,2 pisteen keskiarvolla, jonka lisäksi hänen levypallokeskiarvonsa (14,7) oikeuttaa kakkossijaan.

Jallow pelasi ensimmäisen kerran Suomessa kaudella 2005-06 ja on edustanut Korisliigassa urallaan aiemmin Kouvoja ja Namika Lahtea. Viime kaudet Jallow on pelannut Uudenmaan divisioonajoukkueissa.

– Olemme innoissamme saadessamme Pierren mukaamme. Emme halua rasittaa (Tuukka) Kottia ja (Ian) Hummeria liikaa rankassa otteluruuhkassa. Pierre on täydellinen pelaaja tuomaan energiaa ja tärkeitä minuutteja joukkueellemme. Hän ei ole huolissaan peliajastaan, vaan haluaa auttaa joukkuetta parhaansa mukaan, Bisons-luotsi Greg Gibson kommentoi seuran tiedotteessa.

Pierre Jallow’lle Bisons-pesti tietää paluuta liigakoripalloiluun seitsemän vuoden tauon jälkeen.