Bisons otti elintärkeän voiton sunnuntaina VTB-liigan pudotuspelejä ajatellen. Tshekkiläinen Nymburk kaatui vieraskentällä neljän pisteen erolla.

Ottelu oli tasainen kautta linjan. Johto vaihtui seitsemästi ja tasatilanteessa käväistiin neljä kertaa.

– Olen todella ylpeä joukkueestani. Tämä oli jo viides peli viikon sisään. Olimme väsyneitä, mutta pystyimme silti voittamaan Nymburkin, Greg Gibson iloitsi loimaalaisten sivuilla.

Voitto oli todellisen joukkueonnistumisen tulos. Kaikki kahdeksan kentällä käynyttä Biisonia pääsivät pisteille ja toi arvokkaan panoksensa kenttätilanteisiin. Jotain kertoo sekin, että kukaan loimaalaisista ei päässyt pisteissä kolmannelle kymmenelle. Eniten pinnoja tekivät Travis Nelson ja Ian Hummer.

– Oli kova peli, harmi että hävisimme. Hävitimme keskittymisemme toisella ja kolmannella neljänneksellä. Annoimme Bisonsin ottaa vapaita kolmosia, mikä on anteeksiantamatonta. Bisons on vaarallinen joukkue ja nyt he ovat meitä neljä pistettä parempia, Nymburkin päävalmentaja Kemzura harmitteli.

Loimaalaiset ovat odottaneet Martin Zenon paluuta kentälle kuin kirkonmiehet messiaan toista tulemista. Odotus sai päätöksen Nymburkissa, kun Zeno pelasi 15 minuuttia. Zeno luonnollisesti oli vielä aika pihalla kuvioista, mutta ihme olisi, jos hän kaiken olisi jo sisäistänyt. Mies ei ole juuri voinut harjoitella joukkueen kanssa, kun Bisons ei ole ennättänyt harjoituksia otteluruuhkan vuoksi pitämään.