Pyrintö ja KTP järjestivät todellisen jännitysnäytelmän Tampereen illassa. Kotkalaiset hakivat vaiherikkaan pelin päätteeksi Pyynikiltä 82-81 -vierasvoiton.

Valmentajat olivat ottelun jälkeen hieman ristiriitaisissa tunnelmissa.

– Kun koen, että omia pelaajia kohdellaan kaltoin, olen heidän puolellaan. Tunteet toivottavasti saavatkin kuulua tähän peliin. Äärimmäisen vaikea peli. Tämä oli tahtovoitto. Tämä joukkue on siinä hyvä. Penkillä tiedettiin koko ajan, että ei luovuteta, KTP:n Anton Mirolybov tuumi Pyrinnön verkkosivujen mukaan.

KTP:n edellisestä pelistä oli aikaa puolitoista viikkoa ja kuukauteen mahtui vain kaksi peliä.

– Pelituntuma oli sen takia hakusessa. Yritämme tuoda Jukka Matista ja Aleksi Akpasoa kentälle pitkän poissaolon jälkeen. Ajateltiin, että tämä oli hyvä peli aloittaa. Sen johdosta paljon menetyksiä, kun toimme uusia pelaajia mukaan. Olemme tyytyväisiä, että saimme pidettyä Pyrinnön kuudessa hyökkäyslevypallossa kotonaan. Heidän riistomääräänsä emme ole tyytyväisiä, Mirolybov jatkoi

Pyrinnön Pieti Poikola kehui tappiosta huolimatta ottelun tasoa.

– Aika hyvä koripallo-ottelu. Lähtökohta oli pelata vähän laajemmalla materiaalilla ja pitää tempoa yllä. Ainoa ongelma oli se, että menetimme tänään vähän kontrollin. Missasimme nopeita hyökkäyksiä, huonoja heitonvalintoja. Puolustimme liikaa käsillä, rikoimme ja panimme kaverin heittämään vapaaheittoja turhan paljon.

Poikola myönsi, että kun pelaa kovalla energialla ja tunteella, mutta on vähän väsyksissä, niin menetyksiä tulee.

– Sanoisin, että tämä oli meiltä kuitenkin hyvää pelaamista. Varmaan hyvä pelituntumamme näkyi. Kotka ansaitisi voittaa. He pistivät kovia kolmosia sisään.