Pyrintö ja Bisons nappasivat isot voitot Korisliigan perjantain otteluissa. Erityisesti Pyrinnön Damon Williams oli huippuvireessä.

Pyrintö otti selvän 106-77-voiton Hongasta ja tukaloitti espoolaisten asemaa sarjahännillä. Joukkueet aloittivat pelin räväkästi ja ensimmäinen neljännes päättyi Pyrinnön 29-22-voittoon. Honka kavensi eron neljään tauolle mentäessä, mutta kolmannella Pyrintö ratkaisi ottelun lopullisesti viemällä sen 32-18.

Williams oli huippuvireessä tilastoimalla 31/11. Mikael Sandberg teki ennätyspisteensä 19, Topias Palmi heitti 12 kuten myös Bryan Hopkins ja Osku Heinonen nakutti 10. Hongalta Villematti Kopio upotti 16 pistettä, Ike Udanoh 15, Greg Logins 14 ja Emmanuel Ubilla 13.

Bisons puristi 82-71-voiton kovan taistelun jälkeen Kouvoista. Bisonsilla oli toisen neljänneksen jälkeen etulyöntiasema eikä ote herpaantunut missään vaiheessa, vaikka Kouvot kävi jo lopussa kannoilla.

Bisons lähti otteluun siipirikkoisena, sillä loimaalaiset pelasivat seitsemän pelaajan rotaatiolla ja aloitusviisikko urakoi vähintään 33 minuuttia. Travis Nelson oli huippuiskussa 25 pisteellä ja Roope Ahonen heitti 19, Tuukka Kotti 15 ja Antto Nikkarinen 10. Ville Mäkäläinen heitti kahdeksan pinnaa, mutta kahmi 15 levypalloa. Kouvoilta Matt Gibson upotti 15 pinnaa ja antoi peräti 10 korisyöttöä. Ville Kaunisto tilastoi 13 pinnaa ja 14 levypalloa ja DJ Richardson ja Andre Williamson sukittivat 10.