Karhu tietää Seagullsin vaarallisuuden: ”Ottelut Seagullseja vastaan ovat olleet tiukkoja koko kauden”

© Kuva: Pasi Heikkilä

Karhu (20 voittoa/10 tappiota) saa lauantaina vastaa Seagullsit Helsingistä (13/17). Lokit liitävät testaamaan hyvässä vireessä olevaa Karhulaumaa, joka on voittanut kaksi viimeisintä ottelua.

Kahta voittoa edelsivät kolme perättäistä tappiota, joten viidestä viimeisestä pelistä Karhu on voittanut kaksi. Viimeisten 10 pelin saldo on 7/3. Seagulls on voittanut viidestä viimeisestä kolme ja 10 ottelusta viisi.

– Ottelut Seagullseja vastaan ovat olleet tiukkoja koko kauden, Karhun valmentaja Sami Toiviainen kertoo Karhun sivuilla.

– Ainoastaan edellisessä kohtaamisessamme olimme hiukan selvemmin niskan päällä.  Meidän pitää edelleen kiinnittää erityistä huomiota seuraaviin asioihin: (Deremy) Geigerin pelintekoon, (Melsahn) Basabea ei saa päästää riehumaan korin läheisyydessä, (Justin) Stommes on saatava heittämään kättä vastaan sekä (Carl) Lindbomille ei yhtään ilmaista heittoa.  Siinä heidän tärkeimmät yksilönsä hyökkäyspelin kannalta ja jos noissa onnistumme, niin kotivoitto on hyvinkin lähellä. Seagulls puolustaa intensiivisesti, joten meidän hyökkäyksemme pallon liike sekä maltti pelata palloa syvälle tulevat korostumaan. Joukkue suhteellisen terve, ainoastaan Devonnen (Giles) oikutteleva ”yläraajavamma” aiheuttaa hiukan päänvaivaa meikäläiselle, Toiviainen pohtii ottelua.

 


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta