Vajaamiehinen Bisons kokosi itsensä nopeasti: ”Olemme käyneet tunneskaalan kummassakin ääripäässä”

© Kuva: Juha Tamminen

Bisons Loimaa onnistui mahdottomassa ja kaatoi Kouvot perjantain kotiottelussaan. Syy, miksi haaste vaikutti mahdottomalta, oli se, että Bisons joutui otteluun vain kahdeksan pelaajan kokoonpanolla.

Hävityn Lapua-pelin jälkeen Greg Gibson peräänkuulutti vaihtopelaajien vastuunkantoa. Voikin sanoa, että pyyntö kuultiin ja siihen vastattiin ennennäkemättömän voimakkaasti. Joukkue pelasi uskomattoman eheänä kokonaisuutena riippumatta siitä, kuka kentällä oli.

– Olen niin ylpeä pelaajistani. Oli upea peli, sillä 48 tuntia sitten olisi pystynyt kuulemaan kynän putoamisen bussimme lattialle. Lyhyen ajan sisään olemme käyneet tunneskaalan kummassakin ääripäässä, Gibson hehkutti Bisonsin sivuilla.

Jotain uhrautuvaisuudesta kertoo tilastot. Esimerkiksi Ville Mäkäläinen napsi huikeat 15 levypalloa ja hän jäi vain korin ja kolmen syötön päähän tripla-tuplasta. Bisons myös voitti levypallotilaston. Kahdella sentterillä ja Mäkäläinen laiturinaan operoinut kotijoukkue napsi kategorian nimiinsä 47–37.

– Meillä oli Super 7 kentällä, Gibson ilakoi.

Seitsemän siksi, että niin monta pelaajaa kävi kentällä loimaalaisten kahdeksan miehen kokoonpanosta. Artur Arhangelski ei kentälle päässyt. Liam Djeen (0/4/1t) sen sijaan hoiti leiviskänsä ja juoksi kentällä lähes kymmenen minuuttia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.