Korisliigan illan ainoassa kamppailussa Namika Lahti isännöi sarjajumbo Tapiolan Honkaa. Kummallakin joukkueella on alla kolmen ottelun tappioputki, joten voitonnälkää löytyy taatusti rutkasti kummastakin joukkueesta.
Hongan valmentaja Tuomas Iisalo nostaa esiin ottelun fyysisyyden avaintekijöistä puhuttaessa seuran verkkosivuilla.

– Lahtea vastaan puolustuspään onnistumiset ruokkivat hyökkäystä. Kokeneet Vuori & Mäkäläinen ankkuroivat joukkuepuolustuksen, jota lähdemme jälleen purkamaan. Lahti on jokaisella pelipaikalla isompi kuin me, joten fyysisyyteen vastaaminen on yksi ottelun avaimia. Siihen tulee löytää lääkkeet omista vahvuuksista, Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo kertoo.

Lahti on menossa vahvasti pudotuspeleihin, mutta Honka sen sijaan joutuu taistelemaan sarjapaikkansa puolesta. Helpotusta joukkueen taisteluun tuo Ronnie Clarkin paluu parketeille. Mies on ensimmäistä kertaa mukana sitten marraskuun lopun. Päävalmentaja Iisalo ei peittele tyytyväisyyttään.

– Ronnien paluu on iloinen uutinen – ei pelkästään joukkueen, vaan myös hänen itsensä kannalta. Hän on harjoitellut täysipainoisesti reilut pari viikkoa, mutta pelikunto on tietenkin oma asiansa. Hänen johtajuutensa meillä on kuitenkin heti käytössä, Iisalo kertoo.

Lähde: Hongan kotisivut