NBA:n yön kierroksella pelattiin viisi ottelua. Indiana Pacers – Millwaukee Bucks ja San Antonio Spurs – Cleveland Cavaliers ratkottiin vasta jatkoajalla.

Washington Wizards voitti vaivatta tähtipelaajiaan lepuuttaneen Memphis Grizzliesin selvin lukemin 107-87. Grizzliesin riveistä puuttui avausviisikosta Marc Gasol ja Zack Randolph lepuuttamisen vuoksi. Mike Conley oli myös sivussa loukkaantumisen vuoksi, joten Wizardsilla oli helppo työ pitää pisteet kotona itsellään.

New York Knicks katkaisi viiden ottelun tappioputkensa Los Angeles Lakersin kustannuksella lukemin 101-94. Knicks otti vasta kauden viidennen vierasvoittonsa. Tim Hardaway Jr:n oli vierailijoiden suurin onnistuja 22 pisteellään.

Kovassa lennossa oleva Utah Jazz nappasi oivalla puolustuspelillä voiton Houston Rocketsin vieraana lukemin 109-91. He onnistuivat pitämään Rocketsin tähtipelaaja James Hardenin kurissa, joka jäi ”vain” 15 pisteeseen. Voitto oli utahilaisille jo yhdeksäs viimeiseen 11 peliin. Gordon Hayward oli Jazzin johtavana pelaajana tehden 29 pistettä ja syöttäen seitsemän koria.

NBA torstain ja perjantain väilsenä yönä:

Indiana Pacers – Millwaukee Bucks 109-103 ja.
Washington Wizards – Memphis Grizzlies 107-87
Utah Jazz – Houston Rockets 109-91
San Antonio Spurs – Cleveland Cavaliers 125-128 ja.
Los Angeles Lakers – New York Knicks 94-101