Tampereen Pyrintö palasi Pyynikillä voittojen tielle nuijimalla Kauhajoen Karhun nurin lukemin 94-56 (44-23).

Läpi ottelun vahvasti puolustanut kotijoukkue aloitti ottelun iloisesti myös hyökkäyskorilla ottaen ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen 17-11 johdon. Toisella jaksolla isännät kiristivät otettaan vielä entisestään ja loistavan pallonliikkeen avulla Pyrintö vei jakson nimiinsä 27-12 johtaen puoliajalla 44-23.

Pyrintö ei päästänyt vieraita helpolla myöskään puoliajan jälkeen ja vei kolmannen jakson alkuminuutit peräti 16-2. Pyynikin yleisö sai nauttia isäntien loistavista otteista Pyrinnön viedessä jakson murskaavasti 31-9. Viimeinen jakso ei tarjonnut enää ihmeellisyyksiä Pyrinnön ilotellessa lopulta 94-56 murskavoittoon.

Pyrintö-luotsi Pieti Poikola oli tyytyväinen miehistönsä esitykseen.

– Hyvä harjoitusviikko näkyi ottelussa. Jokainen pelaaja teki töitä läpi viikon kahdesti päivässä ja saimme sitä kautta hyvän valmistautumisen otteluun.

– Kaikki antoivat kaikkensa etenkin puolustuspäässä ja hyökkäys rullasi tänään tosi hyvin. Kun saimme valmistautua huolella vastustajaan, olimme taktisesti fiksuja, agressiivisia ja saimme Karhun joukkue sekä yksilövahvuuksia pois. Kun pelaamme agressiivisesti, myös hyökkäyksessä on silloin hyvä flow, Poikola toteaa seuransa verkkosivuilla.