Bisons pisti huippujoukkue Nizhni Novgorodille tiukasti kampoihin sunnuntaina VTB-liigan ottelussa, mutta joutui lopussa taipumaan 75-80-numeroin.

Novgorod oli ottelun alussa hieman niskan päällä ja tuolle mentiin venäläisten kuuden pisteen johdossa. kolmannen neljänneksen alussa ero kasvoi jo yli 10 pisteeseen, mutta sitten alkoi Bisonsin kiri ja viimeiselle kympille lähdettiinkin Bisonsin kolmen pisteen johdossa.

Viimeinen neljännes oli jännittävä ja ratkesi vasta lopussa. Novgorod joti päätösminuutille mentäessä viidellä pisteellä, mutta Anthony Hilliardin kolmonen toi loimaalaiset kahden pisteen päähän. Seuranneesta tilanteesta Novgorodin peluri iski molemmat vaparit sisään, mutta Hilliard iski jälleen kolmosen tuoden Bisonsin pisteen päähän. Novgorodin pelaajan käsi ei tärissyt ja hän heitti molemmat vaparit sisään kasvattaen eron taas kolmeen. Bisons sai aikaan heiton, mutta Hilliardin kolmonen meni tällä kertaa ohi ja Novgorod otti voiton.

Hilliard oli Bisonsin paras pistemies 22 pisteellä. Travis Nelson keräsi 16 pinnaa, Roope Ahonen ja Tuukka Kotti 10. Kotti nappasi lisäksi 11 levypalloa.