Tapiolan Honka ei pystynyt keskiviikkona pysäyttämään loimaalaisen biisonilauman rynnistystä Tapiolan urheiluhallilla. Honka oli alakynnessä koko ottelun ja Bisons otti voiton lukemin 88-79.

Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo ei luonnollisesti ollut omiensa esitykseen täysin tyytyväinen.

– Heittokartan perusteella voisi päätellä, että saimme Bisonsin ottamaan niitä heittoja, joita haluamme, eli keskietäisyyden hypäreitä. Niillä hetkillä, kun ottelua ratkaistiin, puolustajamme eivät olleet niissä heitoissa riittävän lähellä ja puolustuksemme oli aavistuksen passiivista. Ottelun alussa oma hyökkääminen oli staattista, joka johti siihen että siirtymäpuolustus ei toiminut ja Bisons pääsi juoksemaan, Iisalo kommentoi Hongan sivuilla.

Honkalaisista hyvin pelannut Okko Järvi ei ollut tyytyväinen joukkueen eikä omaan esitykseensä.

– Hyökkäys oli ihan hyvää siinä vaiheessa, kun aloimme juoksemaan ja pelaamaan omaa peliä. Bisons teki kuitenkin jo ensimmäisellä jaksolla 26 pistettä, annoimme ihan liian vapaita heittoja ja päästimme heidät juoksemaan. Bisons heitti kovilla prosenteilla. Omaan peliin en ole tyytyväinen, olisi pitänyt pistää enemmän heittoja sisään, Järvi kommentoi