Henrik Dettmann ja Lassi Tuovi kasvattivat Besiktas Istanbulin voittotiliä lauantai-illansuussa Suomen aikaa, kun Besiktas nappasi jatkoaikavoiton Istanbul BSB:sta. Ray Ailuksen ja Janne Koskimiehen valmentama Solna Vikings puolestaan tasoitti Ruotsin puolivälierien otteluvoitot Samuel Haanpään Boråsia vastaan.

Besiktas onnistui pakottamaan väkisin pelin Istanbul BSB:ta vastaan jatkoajalle, jolla Scott Reynolds (26/4/4 syöttöä) otti ohjat ja vei Besiktasin 81-77 (69–69, 31–35)-voittoon. Reynoldsin lisäksi Besiktasin parhaimmistoon kuului Hilton Armstrong (13/8).

Voitto oli Dettmannille ja Tuoville toinen kolmesta ottelusta Besiktasin peräsimessä. Besiktas nousi voitollaan Turkin liigan kuudennelle sijalle (12 voittoa/11 tappiota).

Ruotsin puolivälieräavauksessa kyytiä Samuel Haanpään Borås Basketilta saanut, Ailuksen ja Koskimiehen valmentama Solna Vikings pesi kasvonsa tyylikkäästi ja haki 79–76 (44–36)-revanssivoiton boråsilaisista kotikentällään.

Selkävaivainen Haanpää ei pelannut. Boråsin paras oli Andreas Person (24/2).