Biisonien VTB-pelit jatkuvat vielä neljän ottelun verran. Seuraava matsi pelataan keskiviikkona ja näyttämönä on Saratov.

Avtodor on sarjassa seitsemännellä sijalla, joten se on tällä hetkellä kiinni toiseksi viimeisessä pudotuspelipaikassa. Sillä on 11 voittoa pelaamastaan 23 pelistä. Lähimmillä kilpakumppaneilla, VEF:llä Kalevilla ja Astanalla, on kullakin 10 voittoa, joten tilanne on saratovilaisten kannalta tiukka. Voitto tekisi hieman eroa ja helpottaisi isäntäjoukkueen loppukautta. Biisonien mahdollisuudet viimeiseen pudotuspelipaikkaan käytännössä hupenivat viikonlopun tappion myötä.

Biisonien ja Avtodorin ensimmäinen kohtaaminen Loimaalla tammikuussa päättyi vieraiden tiukkaan kuuden pisteen voittoon. Ottelussa ansioitui Avtodorin paras pistemies Courtney Fortson (18,9 pistettä per peli). Fortson on paitsi liigan toiseksi kovin korintekijä myös kolmanneksi etevin syöttelijä (7,9 per peli).

Fortsonin lisäksi kotijoukkueen kentällä loistaa ukrainalainen Kirilo Fesenko. Utah Jazzia neljän kauden verran edustanut 215-senttinen (ja 135-kiloinen) sentteri on koko VTB:n kolmanneksi kovin levypallomies (9,1). Hän on tällä hetkellä kuukauden paras sentteri 26,3 teholuvullaan.

Biisonein suurin haaste keskiviikon ottelussa on rosterin kapeus. Tsmoki Minskiä vastaan hankala tilanne realisoitui ikävällä tavalla, kun kolme aloitusviisikon pelaajaa joutui jättämään kentän ennenaikaisesti virhetilien täytyttyä. Kentälle joutui tulemaan jalkavaivainen Liam Djeen. Biisonien pitää pelata äärimmäisen huolellisesti, sillä virhevaikeuksiin saati loukkaantumisiin ei ole varaa.

Avtodor Saratov–Bisons keskiviikkona 25.3.2015 klo 18.30 (Suomen aikaa).