Bisons päätti VTB-kotiottelunsa melkoisella ryminällä. Vain kuudella miehellä Loimaalle matkannut Krasnyje Krylja kaatui peräti 57 pisteen erolla.

Ottelulla ei ollut kovinkaan suurta merkitystä pelillisessä mielessä. Pudotuspeliviiva on karannut jo liian kauas ja Krylja ilmeisesti keskittyikin Venäjän Cupin otteluun. Se tuli otteluun kakkosjoukkueensa kakkosviisikolla ja vain yhdellä vaihtomiehellä. Paljon pelistä kertoo, että kumpikin valmentaja mainitsi yhdeksi tavoitteeksi loukkaantumisten välttämisen.

Erkka Lahti (4/3/2r) vastasi illan positiivisimmasta esityksestä. Jalkavammastaan hienosti kuntoutunut nuori mies sai peliaikaa yli 23 minuuttia ja kiitti vastuusta.

– Tämä oli hyvä mahdollisuus Erkalle. Hän teki paljon hyviä asioita ja olin tyytyväinen hänen panokseensa, Greg Gibson kehui Bisonsin sivuilla.

Huolimatta suuresta tappiosta voidaan sanoa, että vierasjoukkueen tavoitteet täyttyivät.

– Kolmena päätavoitteenamme oli kerätä kokemusta, ottaa vähän virheitä ja välttää loukkaantumisia, Kryljan päävalmentajana Loimaalla ollut Stanislav Ishchenko kertoi.

Virheitä puhallettiinkin todella vähän. Bisons rikkoi seitsemän ja Krylja 11 kertaa. Ensimmäisen puoliskon jälkeen vastaavat lukemat olivat 3–2!

Voitosta huolimatta Bisonsin sarjasijoitus ei muuttunut. Se pysyi edelleen 12. sijalla. Kryjla sen sijaan vajosi Jenisein taakse 14. sijalle.