Indiana Pacersin Chris Copelandia ja hänen vaimoaan puukotettiin New Yorkissa yökerhossa. Tapahtumassa pidätettiin samaan aikaan kaksi Atlanta Hawksin tähtipelaajaa.

Copelandia ja hänen vaimoaan puukotettiin newyorkilaisessa yökerhossa viime yönä. New York Daily Newsin mukaan tilanne sai alkunsa, kun Copelandille ja hänen vaimolleen syntyi riita jossa sivullinen tuli tilanteeseen väliin. Copeland pyysi tätä poistumaan, jonka jälkeen sivullinen otti veitsen esiin ja puukotti Copelandia vatsaan ja hänen vaimoaan rintoihin, takapuoleen sekä käsivarsiin. Puukottaja puukotti vahingossa myös hänen seurassaan ollut naisystävää.

Samassa tilanteessa itäistä konferenssia johtavan Atlanta Hawksin Thabo Sefolosha sekä Pero Antic joutuivat pidätetyiksi, sillä lehden mukaan he estivät poliisia laittamasta pystyyn rikospaikka tutkinnan, kun eivät suostuneet siirtymään poliisin kehotuksista huolimatta.

Kaikkien puukotuksen uhrien tila on vakaa.