Sitkeä polvivamma vaivaa Dallas-tähteä

© Kuva: Getty Images

Polvivaivoista kärsinyt Dallasin Chandler Parsonsin pelaaminen pudotuspelien ensimmäisissä otteluissa on epävarmaa.

Parsons on ollut tositoimissa viimeksi huhtikuun alussa potiessaan kivuliasta oikeaa polvea ja vamma sai takapakkia viikonloppuna harjoituksissa. Parsonsin oli tarkoitus ottaa pelituntumaa runkosarjan viimeisissä otteluissa ollakseen kunnossa pudotuspelien alkaessa, mutta häneltä todennäköisesti jäävät väliin ainakin ensimmäiset pudotuspeliottelut.

Parsonsin polven viasta ei ole tarkkaa tietoa, sillä siitä otetut magneettikuvat eivät osoittaneet mitään vammoja, mutta se on kuitenkin kipeä. Parsons on tärkeä lenkki Dallasin pelissä, sillä hän on tehtaillut kauden aikana pisteitä lähes 15,7 keskiarvolla ja ottanut samalla 4,9 levypalloa.