Mikko Koivisto jäi vaille toista perättäistä EuroChallengen pronssisijaa, kun Frankfurt Skyliners kaatui Euroopan kolmosliigan pronssiottelussa romanialaista Targu-Jiua vastaan luvuin 83–80 (36–34). Italiassa Antero Lehto sivusi piste-ennätystään. Shawn Huff ja Gerald Lee jr. olivat myös pelipäällä.

EuroChallengen pronssiottelun sankariksi nousi suomalaisillekin tuttu pelinrakentaja Giordan Watson, joka katkaisi Gordon Herbertin valmentaman Skylinersin selkärangan kolmosellaan kaksi sekuntia ennen loppua. Koivisto ei kuulunut Skylinersin kokoonpanoon.

Susijengi-takamies ja Korisliigan hallitseva MVP Antero Lehto pussitti viisi pistettä ja haki yhden levypallon 11 minuutissa, kun Varese kohenteli asemiaan Serie A:ssa nujertamalla Capo d’Orlandon 80–73 (34–35).

Shawn Huffin mainio kausi Ludwigsburgissa jatkui, kun Susijengin ”linkkuveitsi” uurasti 33 minuutissa 13 pistettä, seitsemän levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston joukkueelleen Artland Dragonsia vastaan.

Kun Bundesliigan runkosarjaa on pelaamatta yksi ottelu, Ludwigsburg pysyttelee kahdeksannella sijalla eli viimeisellä puolivälieräpaikalla 16 voitollaan.

Espanjan ACB-liigan Murciaa edustava Susijengi-sentteri Gerald Lee junior nosteli 18 minuutissa neljä pistettä, haki viisi levypalloa ja riisti pallon kertaalleen, kun Murcia kaatui Andorralle kotonaan 73–77 (34–43).

Murcia tipahti tappionsa myötä ACB:n 11. sijalle. Joukkue on voittanut pelaamastaan 30 ottelusta 14.