NBA-pelaaja Helsinkiin kesäkuussa – sata nuorta pääsee osallistumaan harjoituksiin!

© Kuva: Getty Images

Maailman tunnetuin urheilusarja, koripalloliiga NBA, rantautuu ensi kertaa Suomeen. NBA järjestää nuorten koripalloleirin 8-13-vuotiaille tytöille ja pojille kesäkuun 5.-7. päivinä Helsingin Malmilla.

NBA Youth Campin yhteistyökumppanina toimii Suomen Koripalloliitto ja organisointikumppanina Helsingin NMKY. Leirille otetaan sata ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen käynnistyy maanantaina 4.5. klo 10.00.

Kolmipäiväisellä NBA Youth Campilla keskitytään taito- ja tekniikkaharjoituksiin sekä kilpailuihin. Leirille voivat osallistua vuosina 2002-2007 syntyneet tytöt ja pojat taitotasosta riippumatta. Myös vasta-aloittaneet tai koripalloharrastuksen aloittamista harkitsevat ovat tervetulleita.

Leirin valmentajina toimivat Helsingin NMKY:n valmentajat sekä Susijengi-legenda, ensimmäisenä suomalaisena NBA:ssa pelannut Hanno Möttölä. Lisäksi leirillä vierailee NBA-pelaaja sekä NBA:n omaa henkilökuntaa.

– Suomen Koripalloliitto ja NBA ovat käyneet keskustelua jo muutaman vuoden ajan erilaisista yhteistyömahdollisuuksista. NBA Youth Camp on ensimmäinen askel yhteistyössä, jolle toivomme tietenkin jatkoa tulevina vuosina. On mahtavaa, että NBA on noteerannut Suomen ja haluaa olla läsnä myös täällä pohjolassakin, kertoo Koripalloliiton olympiavalmentajana nykyisin toimiva Möttölä.

– Tulee olemaan nuorille varmasti hieno kokemus päästä tutustumaan NBA-pelaajaan ja harjoittelemaan hänen kanssaan, Möttölä lisää.

Leirin kokonaishinta on 140 euroa. Ilmoittautumaan pääsee tästä.

Lähde: www.basket.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.