KTP:n ja Bisonsin välisessä toisessa välieräottelussa nähtiin loppuhetkillä ikävä välikohtaus, kun KTP:n Kenneth Simms torppasi Bisonsin pelintekijä Antto Nikkarisen tylysti kentän pintaan. Simms lensi tekonsa jälkeen suihkuun eikä Nikkarinen pystynyt jatkamaan peliä.

KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov pahoitteli tapahtunutta pelin jälkeen.

– Se mitä lopussa tapahtui, niin harmittaa aika paljon Antto Nikkarisen puolesta. Toivottavasti hän on kunnossa ja tsemppiterveiset hänelle ja toivottavasti hän pystyy tiistaina pelaamaan. Hän on pelannut niin hyvän kauden. Se, että tuollaista tapahtuu, niin en syyttäisi siitä kumpaakaan joukkuetta, Mirolybov totesi sunnuntaisen pelin lehdistötilaisuudessa.

Erotuomaritoiminta joutui Mirolybovin hampaisiin, mutta hän ei lähtenyt erikseen erittelemään harmistuksensa syitä.

– Minun on pakko se sanoa, että minua hämmästyttää se, että jos erotuomarit pyytävät päävalmentajat puoliajalla keskiympyrään ja puhuvat ottelun kunnioittamisesta, eikä heillä ole uskallusta kunnioittaa peliä, Mirolybov jatkoi.

Katso Simmsin ja Nikkarisen tilanne yläpuolen videosta.