Joensuun Katajalla oli jo viime pelissä mahdollisuus katkaista välieräsarja ja marssia finaaleihin. Joukkue kuitenkin kärsi tappion ja nyt uusi mahdollisuus katkaisuun on tänään, kun joukkue matkaa Kauhajoelle Karhun vieraaksi.

Joukkueen valmentaja Pekka Salminen toivoo, että joukkue on oppinut virheistään ja uudet teemat tulevaan peliin on iskoistettu.

– Kolmas peli on analysoitu, oppia otettu ja uusia kujeita keksitty.

– Aktiivisuus on teemamme, puolustuksemme pitää olla juuri sitä, aktiivinen. Hyökkäyksessä sama juttu, pitää pyrkiä haastamaan kotijoukkueen isot pelaajat terävyydellä ja korille ajoilla. Ei saa passivoitua missän vaiheessa peliä, Salminen kertoo Kauhajoen Karhujen verkkosivuilla.

Salmisen mukaan voitto tulee vain pelaamalla hyvin.

– Sarja on meille katkolla, mutta turha tässä on odotella mitään, se voitto pitää käydä ottamassa. Ja helppoa ei tule olemaan, se on varma.