Kouvot on solminut kesän kynnyksellä kaksi uutta pelaajasopimusta, kun Korisliigakaudella 2015-2016 kouvo-paidan pukevat päälleen ensi kertaa urallaan 27-vuotias Cedric Latimer ja 18-vuotias Arttu Saarijärvi. Latimerin sopimus on mallia 1+1 sisältäen neljän kuukauden mittaisen tryoutin ja Saarijärven sopimus on puolestaan 3-vuotinen.

Cedric Latimer on 198-senttinen laituri joka on aiemmin pelannut neljä kautta kotimaan ylimmällä sarjatasolla edustaen Uudenkaupungin Korihaita ja Lapuan Kobria sekä Namika Lahtea kahteenkin eri otteeseen. Viime kaudella Latimer pelasi 1. divisioona A:ssa kolmanneksi sijoittuneen Oulun NMKY:n riveissä tehden keskimäärin 12 pistettä ottelua kohden ollen joukkueensa paras kotimainen pistemies.

Namika Lahden kasvatti Saarijärvi pelasi keväällä päättyneen kauden SM-kultaa voittaneessa Namikan A-poikien joukkueessa ja kertyipä nuorukaiselle peliaikaa myös seuran edustusjoukkueen riveissä 23 ottelussa. 200-senttinen laituri oli A-pojissa joukkueensa kantavia voimia ja joukkueen suurimmalla peliajalla (31min) syntyi keskimäärin reilut 18 pistettä ja kuusi levypalloa ottelua kohden. Viime kauden ennätyksekseen A-pojissa Saarijärvi nakutti 34 pistettä. A-poikien SM-kullan lisäksi nuorukainen on voittanut B-poikien Suomen mestaruuden Namikassa kaudella 2011-2012. Saarijärvi on pelannut yhteensä 17 nuorten maaottelua.