Kouvot solmi 1+1-vuotisen sopimuksen Cedric Latimerin kanssa. Latimer lähtee innokkaana mukaan uuteen haasteeseen.

Latimer on ehtinyt harjoitella uuden joukkueensa kanssa Kouvolassa jo jonkin aikaa ja seuran organisaatio sekä kotiluolana toimiva Mansikka-ahon urheiluhalli ovat jo käyneet tutuiksi.

– Hyvin olen viihtynyt ensimmäiset päivät, kiitos valmennuksen ja joukkuekavereiden positiivisen ja kannustavan vastaanoton. Kouvolaan tulo on minulle tärkeä asia monestakin syystä. Hyvä ystäväni Roope Suonio mahdollisti minulle tilaisuuden saada kontakti organisaatioon ja valmennusjohtoon, jonka jälkeen pääsin Kouvolaan viikon ajaksi kokeilulle. Treenit sujuivat hyvin ja valmennus sekä joukkueen johto ilmaisivat tämän jälkeen kiinnostuksensa ja tässä sitä ollaan. Olen kaikille osapuolille erittäin kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja haluan olla seuran luottamuksen arvoinen ja pelata hyvä kauden uudessa joukkueessani, Latimer hehkuttaa Kouvojen sivuilla.

Uudenkaupungin Korihaiden juniorijoukkueissa ja isänsä Erwin Latimerin (pelasi Suomessa pääsarjatasolla 1976-1986, mestaruus 1979) opeissa koripallon aloittanut Cedric Latimer on pelannut yhteensä 36 nuorten maaottelua ja hän on pelannut lisäksi kolme kautta Yhdysvalloissa yliopistokoripalloa Santa Claran ja Saint Francis Pennsylvanian yliopistoissa. Korisliigan vuoden tulokkaaksi Latimer valittiin kaudella 2010-2011 palattuaan Yhdysvalloista takaisin Suomeen. Kyseisellä kaudella Latimer viimeisteli Namika Lahden paidassa keskimäärin 13 pistettä ja napsi kuusi levypalloa ottelua kohden.

Aikaisemmin ainoastaan vastustajan paidassa Mansikka-aholla pelannut Latimer tuntuu jo odottavan vesi kielellä ensimmäistä kotiotteluaan kouvopaidassa.

– Tulevalta kaudelta odotan voittoja. On roolini joukkueessa mikä tahansa, niin tarkoitus on voittaa pelejä. Joukkueessamme on Suomen parhaita nuoria pelaajia ja haluan myös auttaa heitä menestymään ja kehittymään kauden aikana. Kouvolassa on aina ollut peleissä hieno tunnelma, kun olen pelannut täällä aiemmin vastustajan paidassa. Odotan innolla, että pääsen kokemaan sen saman tunnelman ja koripallokulttuurin kotijoukkueen pelaajana.