Katajan Tommi Huolila ei ollut tyytyväinen omiensa pelaamiseen keskiviikkoisessa finaaliottelussa Bisonsia vastaan.

Huolilan mukaan Kataja ei pystynyt vastaamaan Bisonsin fyysisyyteen.

– Biisonit tuli kovaa emmekä pystyneet vastaamaan fyysisyyteen. Emme olleet ihan valmiina emmekä pelanneet kovaa. Finaalisarjat vaativat sitä, että pelataan kovaa ja kunnioitetaan sitä peliä ja pelataan niin sanotusti, niin kovaa, ettei kukaan kävele ulos kentältä, Huolila pohdiskeli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Bisons tukahdutti myös Katajan hyökkäyspelaamisen.

– Bisons onnistui lamauttamaan meidän hyökkäyksen ja se jäi liian yksi vastaan yksi punnertamiseksi ja pallon liike kuoli. Sitten pääsimme tekemään lay-uppeja, mutta heittelimme niitä ohi. Täytyy katsoa videolta mistä kiikasti. Näkisin sen kuitenkin niin, että tilanteisiin pitää mennä kovempaa ja se sitten palkitsee, Huolila päätti.