Joensuun Katajan päävalmentaja Pekka Salminen oli tyytyväinen mies voitokkaan 3. finaalin jälkeen. Bisons kaatui lukemin 84-73. Valmentaja oli erityisen tyytyväinen nuoreen Tommi Huolilaan, joka paikkasi mallikkaasti loukkaantunutta 208-senttistä Tom Knightia vitospaikalla. Huolila teki 12 pistettä ja otti 5 levypalloa.

– Pelasimme erittäin hyvän joukkuepelin kaiken kaikkiaan sen 30 minuuttia voisi sanoa. Molemmissa päissä Tommi Huolila nousi esiin. Hän joutui yksin meidän isona pelaajana taistelemaan noita vastaan. Hän sai muun muasssa Tuukka Kotin hyvin kuriin ja sen huomasi kun Tommi ei ollut kentällä, Salminen sanoo Yle urheilun haastattelussa.

Joukkue on voiton päässä mestaruudesta, mutta Salminen tietää, että työ pitää vielä viimeistellä.

– Kaverikin luuli, että on varmaan helppoa, kun meillä ei ole isoa amerikkalaistamme. Yksi peli täytyy hoitaa vielä ja se ei ole helppoa. Meillä on tässä 20 tuntia seuraavaan peliin, joten vielä ei ole aihetta juhlia.