Atlanta Hawks kärsi viime yönä tappion NBA:n Itäisen konferenssin 1. finaalissa Cleveland Cavaliersille lukemin 97-89. Tappio ei ollut kuitenkaan Atlantan ainoa murhe, sillä joukkueen tähtipelaaja DeMarre Carroll loukkaantui viisi minuuttia ennen pelin loppua.

Carroll joutui jättämään kentän taitettuaan vasemman polvensa. Mies ei pystynyt pistämään painoa jalalleen ja hänet talutettiin pukukoppiin. Joukkueen valmentaja Mike Budeholzer kertoo, että suojatilla on edessä röntgen torstain aikana. Hän toivoo ettei kyse ole mistään vakavammasta.

– Hän on hyvä joukkuekaveri. Kaikki ovat huolissaan DeMarresta. Toivottavasti hän pystyy auttamaan joukkuetta mahdollisimman pian, Budelholzer sanoo NBA:n verkkosivuilla.

Carroll on joukkueensa paras puolustava pelaaja ja hänen tehtävänään oli pitää Clevelandin tähtipelaaja LeBron James kurissa.