KTP-Basketin toimistolla rakennetaan jo täydellä tohinalla ensi kauden joukkuetta. Ensimmäinen nimi paperiin saatiin torstaina, kun Joonas Lehtoranta allekirjoitti 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Helmikuussa 21 vuotta täyttänyt Lehtoranta on pelannut jo viisi pääsarjakautta kasvattajaseurassaan. Kuluneella kaudella ”Jonttu” kiilasi aloitusviisikkoon ja lunasti häneen kohdistuvia kovia odotuksia. Takamies on nostanut tasaisesti pistekeskiarvoaan joka vuosi, mutta päättynyttä kautta voidaan pitää lopullisena läpimurtona. Miehistyneet otteet tuottivat 8,3 pisteen ja 2,1 syötön keskiarvon ja kehitystä on tapahtunut myös puolustuspäässä. Hyökkäyspäässä Jontulta nähtiin ajoittain kansainvälisen tason suorituksia ja kunhan kokemus tuo lisää tasaisuutta, on latu auki vaikka mihin.

– Jonttu otti tällä kaudella ison askeleen eteenpäin. Ensi kaudella pitää ottaa seuraava askel, jotta unelma ulkomaan kentistä voi toteutua, kommentoi päävalmentaja Anton Mirolybov seuran sivuilla.

KTP:llä on sopimukset Lehtorannan lisäksi Vili Nymanin ja Joonas Pentin kanssa.