LeBron James ylsi harvinaiseen saavutukseen

© Kuva: Getty Images
Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

LeBron Jamesista tuli ensimmäinen pelaaja lähes 50 vuoteen, joka on yltänyt viiteen NBA-finaaliin peräkkäin. Samaan saavutukseen ylsi myös hänen joukkue kaverinsa James Jones.

Ennen ainoastaan kahdeksan pelaajaa oli selvittänyt tiensä NBA-finaaliin viitenä kautena peräkkäin ja edellisen kerran näin tapahtui vuonna 1966, kun Celticsin pelaajat Bill Russellin johdolla pelasivat viidessä peräkkäisessä finaalissa.

Jamesin vanavedessä saman kunnian saa Jones, joka on pelannut Jamesin kanssa yhdessä Clevelandissa ja Miamissa nämä viisi vuotta. Jones tosin ei pelannut vuoden 2011 finaaleissa, vaikkakin oli silloin Miamin kokoonpanossa.

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!