Markus Molenius siirtyy ensi kaudeksi ruotsalaisen Jämtlandin riveihin. Moleniukselle on luvassa joukkueessa iso rooli sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

202-senttinen laituri tulee päävalmentaja Torbjörn Gehrken mukaan saamaan paljon vastuuta molemmissa päissä kenttää.

– Markus ei ehkä ole ollut ensimmäinen valinta Karhun hyökkäyspeliin, vaan hänen tehtävänsä ovat olleet enemmän puolustuspainotteisia. Meillä hänen heittonsa tulee olemaan tärkeä mauste pelissämme ja se tulee avaamaan tilaa kentällä meille. Puolustuksellisesti hän tulee ehdottomasti olemaan avainpelaaja. Jos verrataan viime kauden joukkueeseen, meidän ajatuksemme on tietysti että olemme löytäneet korvaajan Johanille (Rönström) ja Jesperille (Eliasson) – yhdessä ja samassa pelaajassa, Gehrke toteaa Jämtlandin kotisvuilla.

Molenius on arvostettu asenteensa ja uhrautuvaisuutensa takia, mutta arvostus ei ehkä ole ihan samaan perustuvaa vastustajien keskuudessa, minkä valmentaja Gehrke näkee positiivisena asiana.

– Tällainen pelaajatyyppi meiltä hiukan puuttui viime kaudella ja sellaisen olemme asettaneet etusijalle tämän kauden hankinnoissa. Markuksen ja myös Srjdanin (Vukovic) myötä tuntuu, että hakemaamme laatua on löytynyt, päättää Gehrke