Charlotte Hornets ja Los Angeles Clippers ovat tehneet vaihtokaupan, jossa liikahtaa kolme peluria.

Charlotte kauppasi vaikean kauden pelanneen Lance Stephensonin Clippersiin ja saa tilalle Spencer Hawesin ja Matt Barnesin.

Stephenson siirtyi viime kaudella Charlotteen kolmen vuoden ja 27 miljoonan dollarin sopimuksen, mutta hän ei pystynyt vastaamaan odotuksiin. Stephenson heitti aiemmalla kaudella Indianassa keskimäärin 13,8 pistettä, otti 7,2 levypalloa ja antoi 4,6 korisyöttöä, mutta Charlottessa hän putosi pahimmillaan pois pelaavasta kokoonpanosta ja sai tällä kaudella kasaan vain tilastot 8,2/4,5/3,9s.

Hawesilla oli viime kaudella vaikea kausi Clippersissä ja pystyi ainoastaan tekemään tilastot 5,8/3,5/1,2s. Värikkäänä persoonana tunnettu Barnes heitti viime kaudella 10,1 pistettä, otti 4,0 levypalloa ja antoi 1,1 korisyöttöä.