Espanjan NBA-tähti mukaan EM-kisajoukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsia edustava Pau Gasol ilmoitti keskiviikkona olevansa käytettävissä EM-kisajoukkueessa.

35 vuotta kesällä täyttävä Gasol haluaa osallistua vielä – ehkä viimeisen kerran – EM-kisoihin Espanjan paidassa. Gasol kertoi ilouutisen osallistumisestaan Madridissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Olen päättänyt olla maajoukkueen käytettävissä EM-kilpailuissa. Haluan auttaa joukkuetta niin paljon kuin pystyn, jotta sijoittuisimme niin korkealle kuin mahdollista tässä kilpailussa ja pääsisimme sitä kautta edustamaan myös Rion Olympialaisiin, Gasol totesi lehdistötilaisuudessa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.