Viime kauden kehittynein pelaaja jatkaa Chicagossa pitkään

Chicago Bulls on tehnyt tärkeän jatkosopimuksen, kun Jimmy Butler jatkaa Chicagossa seuraavan viiden kauden ajan. Butlerille pulitetaan tulevan viiden kauden aikana 90 miljoonaa dollaria.

Mennyt kausi oli Butlerin läpimurtokausi, kun hän nousi myös ykköskentälliseen All-Star-ottelussa ja palkittiin kauden jälkeen kehittyneimpänä pelaajana. Hän tilastoi uransa parhaat tilastot viime kaudella, kun hän heitti 20 pistettä, otti 5,8 levypalloa ja antoi 3,3 korisyöttöä keskimäärin runkosarjan aikana. Pudotuspeleissä hän heitti peräti 22,9 pistettä ottelua kohden. Kyseessä oli hänen sopimuskautensa viimeinen vuosi ja hän pelasi 3,2 miljoonan dollarin palkalla, kun oli aiempana kesänä kieltäytynyt Chicagon tarjoamasta neljän vuoden ja 44 dollarin sopimuksesta. Uhkapeli kannatti, sillä nyt hän saa merkittävän palkankorotuksen.

Chicago piti riveissään myös Mike Dunleavyn, joka on tehnyt kolmen vuoden ja 14 miljoonan dollarin jatkosopimuksen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.