Liian suuri suu, Mavericks-omistajalle sakot NBA:lta

© Kuva: Getty Images

NBA on antanut 25000 dollarin sakot Dallas Mavericksin omistajalle Mark Cubanille, kertoo ESPN-sivusto. Cuban antoi haastatteluja uusista pelaajistaan liian aikaisin. Joukkue hankki DeAndre Jordanin ja Wesley Matthewsin vapaina agentteina, joista Cuban kommentoi 3. heinäkuuta. Ongelma on siinä, että vapaita agentteja saa virallisesti hankkia vasta 9. heinäkuuta, jolloin heidän siirtoikkunansa aukeaa.

Joukkueet ja pelaajat saavat suullisesti jo aiemminkin sopia siirrosta, mutta Cubanin viralliset lausunnot rikkovat sääntöjä. Sakon määrä on kuitenkin niin pieni, että se tuskin hetkauttaa omistajaa, sillä Dallas on todellinen voittaja vapaiden agenttien siirtomarkkinoilla hankinnoillaan.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.