Raha käänsi NBA-tähden pään – veti jo sovitun siirron takaisin

DeAndre Jordanin piti siirtyä Dallasiin neljän vuoden ja 80 miljoonan dollarin sopimuksella. Sopimus oli sovittu ja allekirjoitusta vaille selvä. Clippers tuli kuitenkin vielä viime hetken tarjouksella mukaan ja käänsi lopulta Jordanin pään.

Clippers matkasi Jordanin kotikaupunkiin Houstoniin kääntämään sentterin päätä ja lopulta onnistui siinä, kun pöydälle iskettiin neljän vuoden ja 87 miljoonan dollarin sopimus. Hän pelasi viime kaudella parhaan kautensa tehden 11,5 keskimäärin pistettä ja ottaen 15 levypalloa ollen NBA:n levypalloykkönen.

Clippers hankki riveihinsä myös Wesley Johnsonin, joka pelasi viime kaudella Lakersissa. Hän kuului Lakersin avausviisikon miehiin ja upotti kauden aikana keskimäärin 9,9 pistettä otti 4,2 levypalloa ja antoi 1,6 korisyöttöä. Hän on aiemmin pelannut myös Minnesotassa ja Phoenixissa.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!