Phoenix Suns on solminut viisivuotisen ja 70 miljoonan arvoisen sopimuksen tähtipelaaja Brandon Knightin kanssa. Knight ehti pelata viime kaudella jo 11 ottelua joukkueen riveissä tultuaan Milwaukee Bucksista. Seura hankki lisäksi kolme pelaajaa, jotka olivat vapaita agentteja, kun Ronnie Price, Sonny Weems ja Mirza Teletovic liittyvät seuraan.

– Olemme seuranneet Teletovicin uraa jo pitkään ja olemme innoissamme saadessamme hänet tänne. Hän on maailman parhaita heittämään isoista pelaajista ja uskomme hänen pelityylinsä sopivan peliimme hyvin, joukkueen General Manager Ryan McDonough kehuu seuran verkkosivuilla.

– Sonny Weems on ollut parhaita pelaajia NBA:n ulkopuolella jo vuosia. Hän on dominoinut korkealla tasolla ja tulee olemaan hyvä lisä laitahyökkääjistöömme, McDonough sanoo.

Myös Price toivotettiin tervetulleeksi takaisin seuraan, sillä 32-vuotias pelintekijä on phoenixiläisille jo ennestään tuttu kaudelta 2011-2012.