San Antonio Spurs on langettanut uuden pelaajansa Boban Marjanovicille harjoituskiellon Serbian maajoukkueessa. Spurs sai kuulla tiedon sentterin vanhan seuran Crvena Zvezdan apuvalmentaja Velibor Radoviciltä, jonka mukaan 222-senttinen Marjanovic olisi pelannut kevään finaalit jalka murtuneena Serbian liigassa.

Tapaus sai Spursin varovaiseksi välittömästi ja miehellä on edessään uusi lääkärintarkistus San Antoniossa tällä viikolla, ennen kuin harjoittelu voi jatkua. Outoa asiassa on se, että Marjanovic on jo kerran läpäissyt uuden seuransa lääkärintarkastuksen Milanossa, ennen kuin allekirjoitti vuoden mittaisen sopimuksensa.

Harjoituskiellon pituudeksi seura laittoi 6-8 viikkoa, joka tarkottaisi sitä, että hujoppi joutuisi jättämään väliin syksyn EM-kisat. Tapaus olisi iso takaisku sekä pelaajalle itselleen että Serbian maajoukkueelle.

Serbian maajoukkueen päävalmentaja Sasha Djordjevic on käärmeissään tilanteesta, varsinkin kun se on saanut alkunsa kolmannen osapuolen sanomisista.

– Bobanilla ei ole terveysongelmia. Se on todistettu Spursin lääkärintarkastuksessa Milanissa sekä meidän lääkäreidemme toimesta. Kaikki röntgen- ja magneettikuvaukset olivat negatiivisia, Djordjevic vannoo Novosti-sivustolle.