Slovenian NBA-tähti jättämässä EM-kisat väliin

© Kuva: Getty Images

Miami Heatin ja Slovenian pelintekijä Goran Dragic jättää mitä todennäköisimmin syyskuun EM-kisat väliin, Associated Pressin mukaan. Dragic siirtyi Heatiin vasta viime helmikuussa, joten hänellä on edessään ensimmäinen täysi kausi seuran paidassa. Tämän vuoksi 191-senttinen pelimies on kollektiivisesti yhdessä Heatin presidentin Pat Rileyn kanssa sopinut keskittyvänsä kesällä vain tulevaan NBA-kauteen.

Dragicin vaimo on myös raskaana ja hänen laskettu aikansa on elokuussa, joka varmasti on painava tekijä kisoista kieltäytymiseen. Dragicin sopimus Heatin kanssa on viisivuotinen ja arvoltaan hieman yli 85 miljoonaa dollaria. Viime kaudella mies vakuutti seurassa heti, sillä hän teki 26 ottelussa keskimäärin 16,6 pistettä ja 5,3 syöttöä.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.