Indiana Pacers pitää sekä Lavoy Allenin että Shayne Whittingtonin riveissään myös jatkossa. Myös Glenn Robinson III sekä toisen kierroksen varaus Rakeem Christmas ovat tehneet seuran kanssa sopimuksen.

Allen allekirjoitti monivuotisen jatkosopimuksen, joka takaa hänelle kolmen miljoonan dollarin vuositienistit. Viime kaudella Allen tilastoi keskimäärin viisi pistettä, 5,1 levypalloa ja 1,2 korisyöttöä ottelua kohden.

Whittington pelasi debyyttikaudellaan 20 ottelua Indianan riveissä ja heitti keskimäärin 2,9 pistettä ja otti 1,5 levypalloa.

Robinson aloitti viime kauden Minnesotassa ja päätti sen Philadelphiassa. Hän pelasi tulokaskaudellaan 35 ottelussa ja tilastoi keskimäärin 2,1 pistettä ja 1,1 levypalloa. Christmas oli sen sijaan Clevelandin varaus, mutta siirtyi osana vaihtokauppaa Indianaan.